5 feb. 2014

Våra sponsorer, Först ut KAJSYS

(ett oerhört försenat inlägg, ursäkta oss ;)  )


I varje väska har vi rabattkuponger, broschyrer och en tidning från noga utvalda företag och organisationer som passar Eko baby, eko.Vi kommer presentera dem lite närmare här på bloggen. 


Och först ut är Kajsys.


Kajsys tillverkar salvor, oljor, krämer och nyttigheter för hela familjen. Allt är ekologiskt och närproducerat (Stockholm).

Det finns ringblomssalva, rengöringsolja, ansikts kropps och handkräm, deodorant, glidmedel m.m.

Jag använder Kajsys ringblomssalva till min bebis rumpa och kinder, även då hon har fått lite bljöeksem så har denna salva gjort underverk. Till mig själv använder jag deodoranten och en "allt-i-allo" krämen "Mormors tea tree salva"till ansikte, händer och fötter. Det finns inga dåliga tillsatser och ingredienserna känner man igen, inga konstigheter!
Det känns med andra ord tryggt att använda salvorna när man är gravid eller ammar.

Vi kan med andra ord rekommendera Kajsys!


Vill du kika lite närmare? 
Du kan hitta Kajsys på Instagram under namnet @kajsys 

Har du frågor eller vill du beställa?
 Maila kajsyssalva@gmail.com

Hos nyfödda bebisar kunde vid tester närmare 300 olika kemikalier hittas (Lakartidningen.se 2012-11-29). Det är såklart alltid viktigt att ta hand om sig och vara uppmärksam på vad en produkt innehåller, men det är extra viktigt när man är gravid, så att man inte utsätter den lilla i magen för skadliga ämnen. Var noga med vad du har i håret och på kroppen och färga inte håret under din graviditet.  

Gör medvetna val!


Inga kommentarer: