30 maj 2014

Erbjudanden i påsen (vi är så jäkla stolta)

Vi har ju skickat ut förfrågningar till olika företag och föreningar om de vill lägga ner erbjudanden i påsen och nu är det mesta färdigt. Och vi är både glada och stolta!

Vad det är för erbjudande får ni se när ni öppnar påsen men vi kan lova att dom är bra! 

Här kommer en liten presentation av alla som är med i påsen och här med länkar såklart!


Nära Barn är en ny tidning med fokus på ett närvarande och lyhört föräldraskap. Vi vill skriva för dig som är nyfiken på både livet med barn och på vår omvärld, dig själv och andra människor. Genom fördjupade reportage och artiklar om barn i alla åldrar och föräldraskap, miljö/närmiljö, världen, kultur, hälsa, livsstil och mat med utgångspunkt i livet med barn, är den ett helt unikt föräldramagasin.
Vi ger ut fyra nummer om året, med efterlängtad start i februari i år. Just nu finns vårt andra nummer ute och hittills har vi skrivit om bland annat barnuppfostran i Sápmi och i Grönland, om amning, kultur för barn, guider till tygblöjor och bärsjalar och ett reportage om barnteater. Vi har också haft recept på fruktiga glassar, skrivit om samsovning och blöjfri bebis, en intervju med Lars H Gustafsson och i varje nummer ger vi tips på vilda ätliga växter. 


Livingthings säljer ekologiska och giftfria leksaker på nätet och i den fysiska butiken i Skrapan på Södermalm i Stockholm. Vi har noga utvalda och ekologiska leksaker för busiga trollungar. Vi älskar stil design, miljö och kvalité. 

Vi lever i nuet men sår ett frö för vår framtid!
Vi har bland annat varumärken som Rice, Blafre, Sture & Lisa och Sophie la Giraffe.

Hos oss hittar du ekologiska leksaker men även unika presentartiklar till de vuxna som inte vill ha det alla andra har, som du kan ge bort som en speciell present till någon eller varför inte till dig själv. 

Välkommen till den lilla medvetna presentbutiken med ett stort hjärta!


Kokobello. I vår butik vill vi att du ska kunna hitta vackra och fantasifulla varor av hög kvalitet vad gäller hållbarhet och design. Vi väljer våra inköp med omsorg. Vi värnar om miljö och global solidaritet och säljer helst varor i naturmaterial som är tillverkade under rättvisa förhållanden.
Grönare Vardag är en nyöppnad butik som vill göra det enklare att göra gröna val i vardagen.Kajsys tillverkar salvor, krämer, oljor och nyttigheter. Allt är ekologiskt och tillverkat med kärlek! 

Och i Eko baby eko gone wild-påsen kommer get even finnas med ett litet prov :)


Ahimsa Yoga bedriver yoga,  gravidyoga, mamma-bebis yoga och serverar rawfood från Rawfood Stockholm. Ahimsa Yoga finns i Stockholm.………………………………..


Vi kommer även skicka med information från Amningshjälpen (och förhoppningsvis Blöjfri bebis!)Amningshjälpen hittar ni här


Blöjfri bebis hittar ni härNu förstår ni det där med att vi är glada och stolta va?Inga kommentarer: